Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)56g37kcal1.8g2.7g2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g15g47kcal1.3g7.6g0.9g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g659kcal58g26.6g34.8g4.6g
Valittu annoskoko255g329kcal29g13.3g17.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna128g165kcal14.5g6.7g8.7g1.2g
Arvot/100g100g129kcal11.4g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675