Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss7.5g25kcal1.7g0g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g3.8g14kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g707kcal35g8.8g59.2g1.8g
Valittu annoskoko255g354kcal17.5g4.4g29.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna128g177kcal8.8g2.2g14.8g0.5g
Arvot/100g100g138kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134