Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g107g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha51g84kcal9.6g0g5.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g280kcal21g18g13.8g6.4g
Valittu annoskoko255g140kcal10.5g9g6.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna128g70kcal5.3g4.5g3.5g1.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515