Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g70g246kcal9.2g48.7g1.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)70g63kcal11.4g1g1.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g56g48kcal0.8g2.5g3.9g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.5g0g6.5g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g1025kcal56.8g107.2g40.2g6.4g
Valittu annoskoko255g513kcal28.4g53.6g20.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna128g256kcal14.2g26.8g10.1g1.6g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686