Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa109g109kcal12g3.3g5.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml11g2.3kcal0.9g0g0g0g
Välipalakeksi, digestive 59g252kcal3.8g34.8g10.7g2g
Maitorahka, milbona (500g)10g6.7kcal1.2g0.4g0g0g
Margariini 80% keskiarvo10g70kcal0g0g7.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g6.5g19kcal0.1g3.7g0g2.6g
Hermesetas-jauhe1.3g3.8kcal0g0.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g1071kcal48g88.2g58g10.2g
Valittu annoskoko256g535kcal24g44.1g29g5.1g
Annoskoko puolitettuna128g268kcal12g22.1g14.5g2.6g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500