Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus110g33kcal2.2g5.5g0.3g3.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)110g122kcal25.2g0g2.2g0g
Juusto, Valio arkijuusto22g72kcal5.9g0g5.3g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Soijakastike 7.9g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g579kcal67.4g12.4g28.8g6.6g
Valittu annoskoko256g290kcal33.7g6.2g14.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna128g145kcal16.9g3.1g7.2g1.7g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890