Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g117g199kcal22.2g0g11.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore35g6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g73g18kcal1.1g3.3g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g45kcal0.3g0.4g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g545kcal47.8g11.2g33.2g1.2g
Valittu annoskoko255g273kcal23.9g5.6g16.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna128g136kcal12g2.8g8.3g0.3g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.2g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822