Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g55g44kcal0.8g3.7g2.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g14g39kcal2.9g0.1g3.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)10g71kcal0g0g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g33g112kcal2.3g25.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g729kcal33.2g60.4g39.2g2g
Valittu annoskoko256g365kcal16.6g30.2g19.6g1g
Annoskoko puolitettuna128g182kcal8.3g15.1g9.8g0.5g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924