Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g77g207kcal13g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g709kcal35.4g9g58.6g4g
Valittu annoskoko255g354kcal17.7g4.5g29.3g2g
Annoskoko puolitettuna128g177kcal8.9g2.3g14.7g1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.8g11.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459