Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Mustikka, Pakkasmarja100g33kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Marenki 30g82kcal1.5g18.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g1117kcal8.2g106.2g71.4g6.6g
Valittu annoskoko256g559kcal4.1g53.1g35.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna128g279kcal2.1g26.6g17.9g1.7g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218