Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g55g60kcal4.3g9.9g0.3g5g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 99g22kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g514kcal45.4g28.4g23.2g13.2g
Valittu annoskoko255g257kcal22.7g14.2g11.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna128g129kcal11.4g7.1g5.8g3.3g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373