Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 56g60kcal13g0g0.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 45g60kcal3.8g7.9g0.9g2.3g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 68g36kcal0.7g7.2g0.1g1.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.3g8kcal0.4g1g0.5g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.9g6.1kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio75g49kcal1.1g3.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g485kcal39g42.8g16.4g8.2g
Valittu annoskoko256g243kcal19.5g21.4g8.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna128g121kcal9.8g10.7g4.1g2.1g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087