Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke32g32kcal5.7g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g241kcal15.4g28.4g6.4g2.4g
Valittu annoskoko256g121kcal7.7g14.2g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna128g60kcal3.9g7.1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736