Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai800g2960kcal40g256g200g16g
Pinaattipakaste 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Pinjansiemenet, Parrots100g620kcal29g13g55g3.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 400g344kcal12.4g17.6g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5100g11140kcal398.8g598.4g806g62.2g
Valittu annoskoko2550g5570kcal199.4g299.2g403g31.1g
Annoskoko puolitettuna1275g2785kcal99.7g149.6g201.5g15.6g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218