Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3500g325kcal55g21g1.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)250g1800kcal0.3g0.3g200g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit400g84kcal13.2g7.6g0g10g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g400g740kcal88g8g40g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5108g11403kcal466.4g473.2g837.6g41.6g
Valittu annoskoko2554g5702kcal233.2g236.6g418.8g20.8g
Annoskoko puolitettuna1277g2851kcal116.6g118.3g209.4g10.4g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245