Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 5g14kcal0.8g0g1.2g0g
Sokeri 250g1015kcal0g249.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
Mustikka, Pakkasmarja1000g333kcal5g64g6g33g
Marenki 300g823kcal15.2g187g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5110g11170kcal82g1061.6g714.6g66g
Valittu annoskoko2555g5585kcal41g530.8g357.3g33g
Annoskoko puolitettuna1278g2793kcal20.5g265.4g178.7g16.5g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218