Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1313g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit219g57kcal2g10.5g0.7g5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow175g140kcal7.4g22.8g1.6g5.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g350g487kcal66.5g0g24.5g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Ketsuppi, Felix53g47kcal0.5g11g0.3g0g
Makaroni, tumma 48g173kcal6.5g31.6g1.4g2.8g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 131g94kcal2.4g18.9g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5110g2153kcal174.2g217.4g58.6g39.2g
Valittu annoskoko2555g1077kcal87.1g108.7g29.3g19.6g
Annoskoko puolitettuna1278g538kcal43.6g54.4g14.7g9.8g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167