Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Lehtiselleri 112g14kcal1.3g1.2g0.2g1.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow1797g359kcal18g62.9g7.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g157g157kcal6.3g31.4g0.6g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g16g18kcal0.1g3.6g0g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Oliiviöljy 31g278kcal0g0g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g2004kcal60.8g268.6g80.6g21.8g
Valittu annoskoko2556g1002kcal30.4g134.3g40.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna1278g501kcal15.2g67.2g20.2g5.5g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063