Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Herkkusieni säilyke 900g153kcal18.9g1.8g2.7g21.6g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Manteli 225g1386kcal54.1g14.9g121.5g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g4553kcal158.8g84.2g381.8g89g
Valittu annoskoko2556g2277kcal79.4g42.1g190.9g44.5g
Annoskoko puolitettuna1278g1138kcal39.7g21.1g95.5g22.3g
Arvot/100g100g89kcal3.1g1.6g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792