Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Rucola tuore (Italia), annos 15g225g50kcal6.5g4.1g0.7g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g676g1305kcal128.5g0.7g87.9g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g68g609kcal0g0g67.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1127g676kcal11.3g50.7g45.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g5536kcal311g139.6g405g37.4g
Valittu annoskoko2556g2768kcal155.5g69.8g202.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna1278g1384kcal77.8g34.9g101.3g9.4g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967