Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1497g494kcal49.4g73.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 599g2054kcal61g419g7.2g21g
Rypsiöljy 129g1138kcal0g0g128.7g0g
Kananmuna kuoreton 254g363kcal31.8g0.8g26.1g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.7g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g8705kcal284.4g1135.6g324g42g
Valittu annoskoko2556g4352kcal142.2g567.8g162g21g
Annoskoko puolitettuna1278g2176kcal71.1g283.9g81g10.5g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071