Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.5g1g3g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Rypsiöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Mustikka metsä- 80g35kcal0.4g5.1g0.5g2.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.2g11kcal0g2.6g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g1736kcal18.6g232.2g77.8g11.2g
Valittu annoskoko256g868kcal9.3g116.1g38.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna128g434kcal4.7g58.1g19.5g2.8g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746