Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)40g288kcal0.3g0.3g32g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)20g120kcal4.8g1.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g1908kcal34.4g221.8g96.6g3.8g
Valittu annoskoko256g954kcal17.2g110.9g48.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna128g477kcal8.6g55.5g24.2g1g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928