Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 125g90kcal2.3g18g0.3g1.3g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g75g82kcal18g0.1g0.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml31g47kcal0.6g0.8g4.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g25g21kcal0.4g1.1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g479kcal42.6g40g15g2.8g
Valittu annoskoko256g239kcal21.3g20g7.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna128g120kcal10.7g10g3.8g0.7g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046