Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Herkkusieni 22g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana 21g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Bataatti, kuorittu 28g22kcal0.4g4.6g0g0.8g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 94g112kcal13.5g0g6.4g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g20g64kcal3g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g447kcal36g14.2g26.8g3.8g
Valittu annoskoko256g224kcal18g7.1g13.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna128g112kcal9g3.6g6.7g1g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938