Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal10g0g5g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 63g27kcal2.1g3g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima22g85kcal6.3g0g6.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras25g88kcal3.3g17.5g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g823kcal45.4g52.4g47.6g2.2g
Valittu annoskoko256g411kcal22.7g26.2g23.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna128g206kcal11.4g13.1g11.9g0.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594