Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g43g37kcal7.7g0.6g0.4g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)38g65kcal6.6g0g4.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g19g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku 38g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g50g33kcal6.5g1g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7.5g1.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g317kcal43.2g10.8g10.4g3g
Valittu annoskoko256g159kcal21.6g5.4g5.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna128g79kcal10.8g2.7g2.6g0.8g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573