Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%55g93kcal10.9g0g5.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino55g186kcal12.6g29g2g3.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 88g30kcal2.7g4.3g0.1g0g
Ketsuppi, Felix5.5g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.5g20kcal1.5g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g789kcal63.6g74.4g25.4g7.6g
Valittu annoskoko257g395kcal31.8g37.2g12.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna128g197kcal15.9g18.6g6.4g1.9g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.5g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649