Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)28g59kcal3.9g0.2g4.8g0g
Pekoni, paistettu 9g48kcal1.5g0g4.7g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika vihreä 16g3.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g687kcal33.8g10.2g56g4.2g
Valittu annoskoko256g344kcal16.9g5.1g28g2.1g
Annoskoko puolitettuna128g172kcal8.5g2.6g14g1.1g
Arvot/100g100g134kcal6.6g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614