Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g94g360kcal5.7g27.8g25.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1343kcal56.8g60.4g96.8g4.8g
Valittu annoskoko256g671kcal28.4g30.2g48.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna128g336kcal14.2g15.1g24.2g1.2g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295