Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g50g15kcal2.3g1g0.2g0.8g
Broilerifilee, marinoimaton50g54kcal11.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa25g75kcal5.8g0g5.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g474kcal54.6g12.2g23g2.6g
Valittu annoskoko257g237kcal27.3g6.1g11.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna128g119kcal13.7g3.1g5.8g0.7g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.4g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555