Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g32g24kcal5.7g0.2g0.3g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g23g81kcal2.8g16.4g0.5g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton56g62kcal12.9g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Kiinankaali 56g11kcal0.9g1.3g0.2g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 28g10kcal1.1g0.7g0.2g0.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g5.6g10kcal0.1g2.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g464kcal48.6g44.6g10g4g
Valittu annoskoko256g232kcal24.3g22.3g5g2g
Annoskoko puolitettuna128g116kcal12.2g11.2g2.5g1g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094