Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu33g100kcal1.4g1.3g10g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)42g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g50g120kcal9g0g9g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g72g239kcal8.7g47.4g1.6g4.3g
Valkoviini kuiva 20g14kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1105kcal40.6g106g54.4g9.6g
Valittu annoskoko256g553kcal20.3g53g27.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna128g276kcal10.2g26.5g13.6g2.4g
Arvot/100g100g216kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979