Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 31g8.6kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g23g45kcal3.7g0.1g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka5.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g149kcal9.2g11.6g6.8g2.4g
Valittu annoskoko257g75kcal4.6g5.8g3.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna128g37kcal2.3g2.9g1.7g0.6g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472