Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g19g15kcal1.1g2.3g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus11g37kcal2.5g5.8g0.4g0.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g55g33kcal0.9g6.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g299kcal21g33.6g8g2.2g
Valittu annoskoko257g149kcal10.5g16.8g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna128g75kcal5.3g8.4g2g0.6g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196