Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)31g19kcal0.3g1.4g1.2g0g
Ruokakerma ingman 5%25g21kcal0.9g1.5g1.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus125g81kcal2g18.7g0.1g1.7g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit75g164kcal11.1g2g12.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g573kcal28.8g47.6g29.4g3.4g
Valittu annoskoko257g286kcal14.4g23.8g14.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna128g143kcal7.2g11.9g7.4g0.9g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167