Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 260g34kcal2.9g2.5g0.5g3.1g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 460g612kcal38.8g81g9.2g23g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)400g600kcal64g16g32g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 870g476kcal13.8g114.1g1.5g7.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 30g6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g4390kcal268.2g476.6g155.2g72.8g
Valittu annoskoko2560g2195kcal134.1g238.3g77.6g36.4g
Annoskoko puolitettuna1280g1097kcal67.1g119.2g38.8g18.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964