Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali466g98kcal5.6g15.8g0.9g9.8g
Peruna, keskikokoinen 60g133g80kcal2g17.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka133g15kcal1.5g1.5g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Soijakastike67g40kcal3.5g6.3g0.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 133g184kcal25g0g9.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g120kcal0g0g13.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g1414kcal80.4g110.6g70.6g35.8g
Valittu annoskoko2560g707kcal40.2g55.3g35.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna1280g354kcal20.1g27.7g17.7g9g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691