Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 725g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 209g631kcal0.2g155.1g0g0g
Hiiva 40g30kcal5.3g0.4g0.2g2.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 201g612kcal17.6g111.5g3.8g28g
Grahamjauho 403g1320kcal42.5g244.3g8.9g39.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g966g3381kcal130.4g633.7g28g53.1g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g11948kcal392g2290g81.8g247.4g
Valittu annoskoko2560g5974kcal196g1145g40.9g123.7g
Annoskoko puolitettuna1280g2987kcal98g572.5g20.5g61.9g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646