Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 961g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 87g765kcal0g0g86.5g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 160g952kcal36.9g20.2g79.3g9.6g
Kauralese 96g346kcal17.3g43.8g7.4g16.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Soijarouhe, vaalea 56g216kcal21.6g26g1.3g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 625g2144kcal63.7g437.4g7.5g21.9g
Grahamjauho 529g1734kcal55.8g320.9g11.6g52.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g12341kcal392.8g1700.8g387.4g213.2g
Valittu annoskoko2560g6170kcal196.4g850.4g193.7g106.6g
Annoskoko puolitettuna1280g3085kcal98.2g425.2g96.9g53.3g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785