Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)2028g852kcal198.7g30.4g2g0g
Sokeri 431g1749kcal0g430.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton101g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g5244kcal398g925g4g0.2g
Valittu annoskoko2560g2622kcal199g462.5g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna1280g1311kcal99.5g231.3g1g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859