Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g700g588kcal7.7g128.1g2.8g12.6g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g400g2880kcal0g0g320g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g330g472kcal22.8g0.6g18.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g15829kcal170.8g2053.4g697g62g
Valittu annoskoko2560g7915kcal85.4g1026.7g348.5g31g
Annoskoko puolitettuna1280g3957kcal42.7g513.4g174.3g15.5g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468