Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)30g266kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, suolaa 301g412kcal7.3g90.9g0.8g2.8g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g901g631kcal44.2g108.2g6.3g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)851g639kcal153.2g4.3g8.5g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g401g389kcal78.1g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g4766kcal572.8g421.8g107.6g7.2g
Valittu annoskoko2560g2383kcal286.4g210.9g53.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna1280g1192kcal143.2g105.5g26.9g1.8g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560