Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 552g788kcal69g1.7g56.6g0g
Sokeri 427g1732kcal0g426.4g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai37g129kcal4.4g26.2g0.8g1.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 151g505kcal0.1g122.9g0.1g2.1g
Kaakao (Oboy, original)25g93kcal1g20.6g0.7g1.4g
Liivate 38g131kcal32.2g0g0g0g
Flora vispi 20%502g1105kcal15.1g25.1g100.4g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g251g1172kcal7g160.7g55.2g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen75g411kcal8.3g36.9g24.9g1.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 502g172kcal15.4g25.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g12475kcal305g1691.2g478.4g12g
Valittu annoskoko2560g6238kcal152.5g845.6g239.2g6g
Annoskoko puolitettuna1280g3119kcal76.3g422.8g119.6g3g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376