Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 505g720kcal63.1g1.5g51.7g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki841g538kcal92.5g35.3g3.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Parmesan formaggio da pasta91g415kcal36.3g0g30g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Manteli 706g4351kcal170g46.6g381.5g50.9g
Rypsiöljy 71g625kcal0g0g70.6g0g
Ruokasuola jodioitu 6.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 118g381kcal34.1g8.2g23.5g36g
Seesaminsiemen, kuorineen 94g635kcal25.3g6.5g54.6g11.6g
KauraKuitunen (Hirvelä)98g120kcal7g15.7g3.2g68g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g15623kcal858g240g1237g333.2g
Valittu annoskoko2560g7811kcal429g120g618.5g166.6g
Annoskoko puolitettuna1280g3906kcal214.5g60g309.3g83.3g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238385