Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1109g754kcal135.3g43.3g2.2g0g
Edam 24% (Arla)666g2130kcal173g0g159.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu603g760kcal66.4g1.8g54.3g0g
Vehnälese 53g122kcal7.1g8.2g2.4g20g
Ruisjauho kokojyväjauho 107g324kcal9.3g59g2g14.8g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g8257kcal784.6g241.4g441.2g69.8g
Valittu annoskoko2560g4128kcal392.3g120.7g220.6g34.9g
Annoskoko puolitettuna1280g2064kcal196.2g60.4g110.3g17.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577