Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g40g52kcal1.2g8.4g2.4g5.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g4468kcal77.6g653.6g169.8g54.4g
Valittu annoskoko2560g2234kcal38.8g326.8g84.9g27.2g
Annoskoko puolitettuna1280g1117kcal19.4g163.4g42.5g13.6g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454