Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 482g1655kcal49.2g337.6g5.8g16.9g
Tattarijauho, Myllynparas201g683kcal26.1g135.7g3.4g10.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 330g99kcal9.5g11.9g0.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g804g675kcal8.8g147.1g3.2g14.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 317g2249kcal1.2g0g253.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 241g303kcal26.5g0.6g21.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 141g60kcal13.8g0.6g0.1g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g12g32kcal0.4g9.6g0.4g6.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g11510kcal271g1286.2g577.4g97.4g
Valittu annoskoko2560g5755kcal135.5g643.1g288.7g48.7g
Annoskoko puolitettuna1280g2878kcal67.8g321.6g144.4g24.4g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419