Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g731g2341kcal160.9g424.2g7.3g87.8g
Sokeri 731g2969kcal0g730.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1097g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g10619kcal321.8g2309.8g14.6g175.6g
Valittu annoskoko2560g5310kcal160.9g1154.9g7.3g87.8g
Annoskoko puolitettuna1280g2655kcal80.5g577.5g3.7g43.9g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976