Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 391g542kcal48.9g1.2g38.3g0g
Sokeri 504g2045kcal0g503.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g53g208kcal0g52.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 865g2969kcal88.2g605.6g10.4g30.3g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 213g1887kcal0g0g213.3g0g
Porkkana 533g174kcal3.3g29.7g1.1g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g15649kcal280.8g2384g526.2g87.8g
Valittu annoskoko2560g7824kcal140.4g1192g263.1g43.9g
Annoskoko puolitettuna1280g3912kcal70.2g596g131.6g22g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671